Üdvözöljük a Tulipán Szállóban, mely Szolnok szívében egy igen egyedi és különleges kialakítással várja a megpihenni vágyókat!

Családias hangulatú szállónkban többféle hangulatú és stílusú szobával várjuk a megpihenni vágyókat!

A romantikus és vintage stílus mellett (Orgona és Magnólia apartman),  eredeti magyar korhű bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett, régmúltat idéző magyaros és klasszikus stílusú szobákkal (Tulipán Szoba, Liliom Szoba, Viola Szoba) várjuk kedves Vendégeinket!

A Tulipán Szálló Szolnok városközpontjának közepén, ideális, csendes utcában helyezkedik el a Magyar utca 15. szám alatt. A szállóépület hátsó része egy parkra nyílik, 5 perc sétával elérhető a Tisza-parti sétány, játszótér, a Szigligeti Színház, a Damjanich Múzeum, a városközpontban lévő üzletek, borozók, éttermek.

A Tiszán átívelő Tiszavirág gyalogos hídon keresztül 15 perc sétával ugyancsak elérhető a Tisza túloldalán lévő Tiszaligetben található Liget Gyógy,- és Élményfürdő, továbbá teniszpálya, melyek aktív kikapcsolódást biztosítanak.

Szolnok – Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye – az Alföld szívében fekszik. A várost a Tisza és Zagyva folyók szelik át, melyek árterei, holtágai horgászok, kirándulók paradicsoma.

Az érintetlen folyópartok nyújtotta látvány élménnyé varázsolja a vízi sportokat a Tiszán, és várja a kerékpározni és kirándulni vágyókat. A város kulturális élete igen gazdag, nyári programjai és a hagyományosan megrendezésre kerülő Tiszavirág és Gulyásfesztivál tömegeket vonz.

Szolnok hírnevét öregbíti előadásaival a Szigligeti Színház, tárlataival a Művésztelep, mely 1902 óta fogadja a művészeket. Emellett számos múzeum állandó és időszaki kiállításokkal várja a látogatókat.

A Szálló kifejezetten klasszikus polgári stílusú házban kap helyet. Az épület földszintjén a tulajdonosok – az épület teljes felújítása mellett – mindenben megőrizték a helyiségek eredeti rendeltetésének megfelelő elrendezést! Az egykori bálterem helyén került kialakításra az étkező, mely előkelőségéhez és pompájához a századelőn készített díszes fa nyílászárók, boltívek, stukkók és egy impozáns tükör járulnak hozzá!

A bálterem 20-40 fős rendezvények megtartására is alkalmas. A rendezvények résztvevői számára igény esetén szálláslehetőséget biztosítunk.

A szobák mérete egymástól eltérő: kis-, közepes és nagyméretűek, melyekben műholdas TV, ingyenes internet hozzáférés is rendelkezésre áll.

Az emeleti szobákban lévő fan-cool fűtés-légkondicionálás biztosítja minden évszakban a komfortos elhelyezést.

A szobák egyágyas, kétágyas, négyágyas elhelyezést biztosítanak kényelmes egyszemélyes-, illetve franciaágyakkal.

Mint családbarát vállalkozás egyedülálló kedvezményeket biztosítunk családok, visszatérő vendégek számára, továbbá csoportos foglalás, és egyéb egyedi esetekben is. Kedvezményeinkről további információ a “Csomagajánlatok” menü alatt található!

Visszatérő Vendégeink számára kedvezményesen biztosítunk a szállótól gépjárművel 15 perc alatt elérhető, Holt-Tisza parton üdülési lehetőséget családi, baráti összejövetelek céljából. Ezen kivételes hangulatú nyugalmas helyen, alkalom nyílik a saját stégen horgászásra, kajakozásra, csónakázásra, vízibiciklizésre, szalonnasütésre, bográcsozási lehetőségre. A három szinten elhelyezkedő épületben fitneszszolgáltatás (szauna, edzőterem) is biztosítja a teljes kikapcsolódást.

A tisztaság, kényelem, az elhelyezésnél rugalmasság, illetve udvarias kiszolgálás garantált!

Ha szeretne egy meghitt, szeretettel teli szállást választani, keressen fel Bennünket Szolnok belvárosának szívében!