Esküvők, osztálytalálkozók, céges búcsúztatók, házassági évfordulók-, keresztelők-, ballagási-, diplomaosztó ebéd és/vagy vacsora tartása nagyobb családi körben, születésnapok, névnapok és bármilyen egyéb rendezvény megtartásához méltó helyszínül szolgál a családias hangulatú, mégis impozáns és egyedülálló Tulipán Szálló!

A klasszikusan elegáns, romantikus stílusú Tulipán Szálló az 1930-as években épült, talán az utolsó épületek egyike Szolnokon, mely szobái, helyiségei eredeti rendeltetésüknek megfelelően fennmaradtak.

Mindez olyan egyedi múltidéző hangulatú, mely akár egy családi akár egy céges rendezvény örökké emlékezetes pillanatait teremti meg.

Az ebéd és/vagy vacsora helyszínéül az egykori bálterem szolgál, mely előkelőségéhez és pompájához a századelőn készített díszes fa nyílászárók, boltívek, stukkók járulnak hozzá!

A bálterem és az étkező 20-40 fős rendezvény megtartására alkalmas!

 

Rendezvényszervezői szolgáltatásunk igény szerint az alábbiakat tartalmazza:

Teremdekorálás:

Egyedi igényeknek és kérésnek megfelelő stílusban, témában vállaljuk a rendezvény helyszínéül szolgáló étkező-, és bálterem feldíszítését, “felöltöztetését”, hogy a rendezvény jellegének legmegfelelőbb hangulatot teremtsük meg! Természetesen az ötletelésben is szívesen segítünk!

Vendéglátás (többfogásos ebéd és/vagy vacsora, svédasztalos állófogadás):

Catering szolgáltatásunk igénybevétele során, több vendéglátó partnerünk kínálatából ajánljuk a minden igényt kielégítő menüt, mely a hagyományos magyaros ízektől és fogásoktól az olasz konyha különlegességekig bármit tartalmazhat. Mind a svédasztalos fogadásra, mind a többfogásos étkezésre lehetőség van!

Zenei háttér-, műsorszervezés:

A zene technikai hátterében és kivitelezésben is együttműködünk, különleges, egyedi műsorok rendezését humorista és színész partnereink közreműködésével vállaljuk.

“Legszebb emlék a szeretet, amelyet mások szívében hagyunk magunk után!”