Reiki kezelés során alkalmad nyílik megtapasztalni a Reiki csodálatos életenergia nyugtató, harmonizáló hatását. A Reiki működéséhez nincs szükség hitre, egyetlen dolgot kell csak tenned, megpihenni ebben a tiszta, gyógyító energiában és befogadóvá válni rá.

A Reiki a lehető legjobb úton és módon mindig azt adja, amire a leginkább szükséged van. Ennek megfelelően, ha pihenésre, feltöltődésre, regenerálódásra van szükséged, akkor ellazulsz, gyakran belealszol a kezelésbe, viszont ha egy rövidebb-hosszabb ideje fennálló „energiaszegény” időszak áll mögötted, a Reiki felpezsdíti a véred, energetizál, és kimozdít ebből a helyzetből.

A kezelés során teljes chakra kezelést kapsz, mely során az egyes energiaközpontok életerővel való feltöltése történik, harmonizálva a chakrák működését. Amennyiben valahol eltértél Önmagadtól és testi szintű tünetek is jelzik ezt, a Reiki a „betegség” okára is hat, megszüntetve ezáltal a testi szinten jelentkező tüneteket.

A Reikivel egyensúlyt, harmóniát teremthetsz a test,- lélek,- szellem szintjén. Mindemellett rezgésszinted hosszú távon való megfelelő szinten tartásához, illetve annak megemeléséhez is tökéletesen hatékony módszerül szolgál!

Testünk magasabb rezgésszinten való működése egyrészt csökkenti annak megbetegedéseit, másrészt amennyiben magasabb rezgésszinten élünk, akkor annak megfelelő, magasabb minőségi rezgésű dolgokat vonzunk be életünkbe.

Sok esetben tapasztaljuk, hogy a kimondott szó nem is olyan fontos, a válasz sokszor nem arra érkezik, hanem magára a rezgésre, melyet képviselünk az adott szituációban. A kommunikáció során is rezgés, rezgésre reagál. Ha feltételezzük, hogy minden energia, mi mind (emberek, állatok, növények, maga a természet és a tárgyak is), egy-egy energia összeállás vagyunk, akkor a választ minden kérdésünkre megkaptuk.

A Reiki jelentése: egyetemes életerő energia.
 A Reiki ősi tibeti gyógymód, mely a test-lélek-szellem teljességére hat. Lényege, hogy az életerő energiáját magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel – kézrátétellel – egy másik embernek, élőlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba.

Bejelentkezés:

Dénes Zsófia
Tradicionális Reiki Mester-, Tanár
Tel.: 00 36 20 98 98 981
E-mail: lelkembenazotthonom@gmail.com

“Semmi mást nem kell tenned, csak megpihenni abban az energiában, amely ismeri az utat!”