„Feltöltődés testnek és léleknek egyaránt”

Frissítő (Svéd) masszázs:
Rendkívül hatásos módon oldja az izomzat minden merevségét, görcsös pontjait, hatására az egész test teljesen felszabadulttá, könnyebbé válik. Mindenkinek ajánlott, akik ki akarnak lépni egy kis időre a mindennapos mókuskerékből és szeretné megpihentetni a lelkét. A teljes kikapcsolódást halk zene és különböző olajok varázsolják tökéletessé.

Lávaköves masszázs:
A lávaköves masszázs egy igazi masszázskülönlegesség, mely során a frissítő masszázs fogásai speciálisan felmelegített vulkanikus eredetű, simára csiszolt bazaltkövekkel egészül ki. A meleg kövek hatására a test teljesen ellazul, a stresszoldással párhuzamosan javul a közérzet. A mély relaxációnak köszönhetően segít az energia áramlásának helyreállításában is.

Tibeti mézes masszázs:
A tibeti mézes masszázs nem tartozik a hagyományos, Európa szerte ismert masszázsok közé. Erőteljesebb, kicsit fájdalmasabb, folyamatosan ismétlődő kézi vákuumtechnikát alkalmazó keleti masszázs, mely a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet méregtelenítésére, regenerálására. A méz jótékony gyulladáscsökkentő hatásán kívül bársonyossá, puhává, feszessé teszi bőrt.

Nyirokmasszázs:
A nyirokmasszázs egy kellemes, stresszoldó, kifejezetten relaxáló masszázstechnika. Lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetekből a nyirokcsomók felé. A bőr gyengéd masszírozása segít a felhalmozódott méreganyagok kiválasztásában, ennek köszönhetően aktiválja az immunrendszert, élénkíti az anyagcsere folyamatokat.

Metamorf masszázs:
A metamorf masszázs egy speciális mozdulatokon alapuló lelki blokkoldó technika. A módszer kíméletes, a kezelés során a kézélen, lábfejen, koponyán és az arcon is megtalálható gerincvonal reflexpontjait stimulálva a tudatalattira hat, ezáltal segít feloldani mindhárom múlt síkon szerzett lelki sérüléseket, blokkokat. Felszabadítja a gátlásokat, félelmeket, növeli az önbizalmat. Megszünteti a pszichoszomatikus tüneteket, ezen kívül számos betegségre kedvezően hat.

„A masszázs a lélek simogatása a testen keresztül”