Amennyiben szeretnétek egy családias hangulatú lakodalmat – akár egyszerűen elegánsan, akár fényűző ragyogásban – válasszátok a klasszikusan romantikus Tulipán Szállót, mely akár egy 40 fős násznép vendégül látására is alkalmas.

A vacsora helyszínéül az egykori bálterem szolgál, mely előkelőségéhez és pompájához a századelőn készített díszes fa nyílászárók, boltívek, stukkók járulnak hozzá!

Esküvői Csomagunk igény szerint az alábbiakat tartalmazza:

Vendéglátás (esküvői ebéd és/vagy vacsora, fogadás):

Amennyiben szeretnétek igénybe venni esküvői ebéd és/vagy vacsora szolgáltatásunkat, úgy több vendéglátó partnerünk kínálatából ajánljuk a minden igényt kielégítő menüt, mely a hagyományos magyaros ízektől és fogásoktól az olasz konyha különlegességekig bármit tartalmazhat.

Mind a svédasztalos fogadásra, mind a többfogásos étkezésre lehetősége van a násznépnek, Nektek csak meg kell álmodni!

 

Terem-, asztaldíszítés:

Csodálatos egyedi esküvői dekoráció megálmodásában és kivitelezésében segítünk, bármilyen stílusban, igény szerint, de természetesen arra is van lehetőség, hogy saját virágosotokkal dekoráljátok a termet!

Rendezvényszervezés (esküvői zene, műsor):

Az esküvői zene technikai hátterében és kivitelezésben is tudunk segíteni.

Különleges, egyedi műsorok rendezését humorista és színész partnereink közreműködésével vállalunk.

28-30 fő részére kedvezményes Szálláslehetőség:

A fenti szolgáltatások igény szerint választhatóak, Esküvői Csomagunk keretében nászajándékunk a párnak a vacsora-, illetve lakodalom helyéül szolgáló terem díjmentes használata, illetve a kedvezményes szállásdíj, melyről egyedi megállapodás keretében adunk ajánlatot!

Várjuk ajánlatkéréseiteket, az “Ajánlatkérés rendezvényekre” menüpont alatt!

“Talán nincs is szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”

Sok Boldogságot Kívánunk Nektek!