Ahhoz, hogy egy cég hatékonyan, sikeresen működjön a lehető legjobb út a sikerhez a cég munkáját segítő emberek kiegyensúlyozottsága, belső egyensúlya, nyugalma, valamint az egyes szituációk, esetleg konfliktusok tudatos kezelése.

Ehhez nyújtunk Csapatépítő-, Stressz-, és Konfliktuskezelő Tréningünk során olyan gyakorlati eszközöket és megoldásokat, amelyeket a mindennapi munkavégzés során is önállóan, hatékonyan tudnak alkalmazni a cég alkalmazottai, vezetői.

“Csapatépítő Tréning” szolgáltatásunk igénybevételével a kollégák egyrészt egy egyedülálló hatékonysággal rendelkező Coaching Game-et, a Points of You® díjnyertes önismereti játékát, másrészt a ThetaHealing® energiagyógyászati módszer végtelenül egyszerű manifesztációs technikáját tapasztalhatják meg.

Points of You® díjnyertes Coaching Game:

A Points of You® önismereti kártya lényege, hogy egy adott szituációval kapcsolatosan, illetve egy adott témában, ahol elakadást érzünk vagy egyszerűen nem látunk tisztán, hogyan tudjuk mi magunk a választ előhozni magunkból, valamint hogyan lehetséges a legegyszerűbben megváltoztatni a perspektívánkat, nézőpontunkat oly módon, hogy a megoldást lássuk!

 

A Points of You® kártyái egyrészt képeket, másrészt a képekhez kapcsolódó témákat tartalmaznak, így mind a jobb-, mind a bal agyfélteke részt vesz az önismereti folyamatban, mely során egy-egy témával, projekttel, esetlegesen egyik-másik kollégával való kapcsolatra vonatkozóan kaphatunk útmutatást, megerősítést, illetve egy teljesen más perspektívából történő rálátást!

Gondolkodunk, érzünk, befelé figyelünk és felismerünk!

A felismerést pedig változás és konkrét cselekvési terv követi!

Humorosan, felszabadultan, örömteli úton fedezheted fel Önmagad!

A Points of You® kártyáival akár egy konkrét cél, projektterv megvalósításával összefüggésben is kaphatunk megerősítéseket, felismeréseket!

 

ThetaHealing® energiagyógyászati módszer:

A másik csapatépítő tréningen általunk használt technika a ThetaHealing® energiagyógyászati módszer, mely során számos teremtéssel, manifesztációval kapcsolatos blokkot, elakadást oldunk a meditációs folyamat során!

A technika lényege, hogy agyunk Théta agyhullámon való működtetésével hozzáférünk elménk tudatos és tudatalatti emlékeihez, információihoz, ily módon lehetőségünk nyílik a tudatalattiban lévő korlátozó hitrendszerek és negatív érzések elengedésére, és ezzel egy időben a pozitív hitrendszerek, gondolatok, érzések betöltésére!

Minden, ami külvilágunkban megjelenik, korábbi gondolataink, érzéseink eredménye, ezért rendkívül hatékony megoldás, ha egy cég kiemelt fontosságot tulajdonít alkalmazottai teremtő erejére!

A Csapatépítő-, Stressz-, és Konfliktuskezelő Tréningek előadója:

Dénes Zsófia

ThetaHealing® Tanár, Points of You Certificate Trainer, Tradicionális Reiki Mester, Family Healing® alapító

A tréninggel kapcsolatos további információkkal kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken van lehetőség érdeklődni:

Tel.: 00 36 20 98 98 981

E-mail: lelkembenazotthonom@gmail.com