A klasszikusan elegáns, romantikus stílusú Tulipán Szálló az 1930-as években épült, talán az utolsó épületek egyike Szolnokon, mely szobái, helyiségei eredeti rendeltetésüknek megfelelően fennmaradtak.

Mindez olyan egyedi múltidéző hangulatú, mely amellett, hogy minőségi helyszínül szolgál akár céges rendezvények, akár csapatépítő tréningek részére, érzéseket, és ezzel együtt maradandó emlékeket teremt a résztvevőkben.

Az ebéd és/vagy vacsora helyszínéül az egykori bálterem szolgál, mely előkelőségéhez és pompájához a századelőn készített díszes fa nyílászárók, boltívek, stukkók járulnak hozzá! A bálterem és az étkező 20-40 fős céges rendezvény megtartására alkalmas!

Céges Csomagunk igény szerint az alábbiakat tartalmazza:

Terembérlés:

A mintegy 40 fő befogadására alkalmas bálterem bérlése természetesen önállóan is megoldható, azonban a további szolgáltatások igénybevételével együttesen lehetőség nyílik a kedvezményes használatra. Akár INGYENES is lehet a terembérlés, mely a szállóvendégek számától függően alakul!

 

Vendéglátás (többfogásos ebéd és/vagy vacsora, svédasztalos állófogadás):

Catering szolgáltatásunk igénybevétele során, több vendéglátó partnerünk kínálatából ajánljuk a minden igényt kielégítő menüt, mely a hagyományos magyaros ízektől és fogásoktól az olasz konyha különlegességekig bármit tartalmazhat. Mind a svédasztalos fogadásra, mind a többfogásos étkezésre lehetőség van!

Csapatépítő Tréning:

Ahhoz, hogy egy cég hatékonyan, sikeresen működjön a lehető legjobb út a sikerhez a cég munkáját segítő emberek kiegyensúlyozottsága, belső egyensúlya, nyugalma, valamint az egyes szituációk, esetleg konfliktusok tudatos kezelése.

Ehhez nyújtunk Csapatépítő-, Stressz-, és Konfliktuskezelő Tréningünk során olyan gyakorlati eszközöket és megoldásokat, amelyeket a mindennapi munkavégzés során is önállóan, hatékonyan tudnak alkalmazni a cég alkalmazottai, vezetői.

“Csapatépítő Tréning” szolgáltatásunk igénybevételével a kollégák egyrészt egy egyedülálló hatékonysággal rendelkező Coaching Game-et, a Points of You® díjnyertes önismereti játékát, másrészt a ThetaHealing® energiagyógyászati módszer végtelenül egyszerű manifesztációs technikáját tapasztalhatják meg.

A Points of You® önismereti kártya lényege, hogy egy adott szituációval kapcsolatosan, illetve egy adott témában, ahol elakadást érzünk vagy egyszerűen nem látunk tisztán, hogyan tudjuk mi magunk a választ előhozni magunkból, valamint hogyan lehetséges a legegyszerűbben megváltoztatni a perspektívánkat, nézőpontunkat oly módon, hogy a megoldást lássuk!

A Points of You® kártyái egyrészt képeket, másrészt a képekhez kapcsolódó témákat tartalmaznak, így mind a jobb-, mind a bal agyfélteke részt vesz az önismereti folyamatban, mely során egy-egy témával, projekttel, esetlegesen egyik-másik kollégával való kapcsolatra vonatkozóan kaphatunk útmutatást, megerősítést, illetve egy teljesen más perspektívából történő rálátást! Gondolkodunk, érzünk, befelé figyelünk és felismerünk! A felismerést pedig változás és konkrét cselekvési terv követi! Humorosan, felszabadultan, örömteli úton fedezheted fel Önmagad!

A Points of You® kártyáival akár egy konkrét cél, projektterv megvalósításával összefüggésben is kaphatunk megerősítéseket, felismeréseket!

A másik csapatépítő tréningen általunk használt technika a ThetaHealing® energiagyógyászati módszer, mely során számos teremtéssel, manifesztációval kapcsolatos blokkot, elakadást oldunk a meditációs folyamat során!

A technika lényege, hogy agyunk Théta agyhullámon való működtetésével hozzáférünk elménk tudatos és tudatalatti emlékeihez, információihoz, ily módon lehetőségünk nyílik a tudatalattiban lévő korlátozó hitrendszerek és negatív érzések elengedésére, és ezzel egy időben a pozitív hitrendszerek, gondolatok, érzések betöltésére!

Minden, ami külvilágunkban megjelenik, korábbi gondolataink, érzéseink eredménye, ezért rendkívül hatékony megoldás, ha egy cég kiemelt fontosságot tulajdonít alkalmazottai teremtő erejére!

Szálláslehetőség (maximum 28-30 fő részére):

A fenti szolgáltatások igény szerint választhatóak, a Céges Csomag keretében az ebéd és/vagy vacsora helyéül szolgáló terem kedvezményes bérléséről, illetve a kedvezményes szállásdíjról egyedi megállapodás során adunk ajánlatot!

Várjuk ajánlatkéréseiket, az “Ajánlatkérés cégeknek” menüpont alatt!

“Az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak, az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük.”